dinsdag 29 maart 2011

Passie en voldoening

Er geeft niets meer voldoening en energie als bezig zijn met iets waar je blij van wordt en iets wat je passie heeft.
Dat gebeurd er nu bij mij als ik haak, of hier op een andere manier mee bezig kan zijn en het mag delen. Ik houdt ontzettend van kleur en het voelt als mijn missie om meer kleur in de wereld te brengen.

Een workshop voorbereiden vind ik heerlijk om te doen. De materialen verzamelen en dingen die mij inspireren en die ik wil delen met mijn cursisten.

en daar gaat het toch uiteindelijk om:
doen waar je blij van wordt, je passie volgen en je dromen leven!
Ieder op zijn eigen unieke manier! Dan maken we de wereld kleurrijk en divers!





donderdag 24 maart 2011

I love Granny inspiratie



Mocht je niet zo goed weten wat je allemaal kunt doen met de geweldige squares, hier een paar plaatjes ter inspiratie.

Voor de workshop a.s. zaterdag in het Soulcenter het ik nog plek. Dus ik zou zeggen: VOLG JE IMPULS en geef je nu op!







 


Posted by Picasa

zondag 13 maart 2011

Trots project

Je hebt van die projecten, daar ben je helemaal blij mee! Deze is er één van. Het patroon heb ik uit een boek van Phildar (Phildar Sports Wear), ik denk van ongeveer 7 jaar geleden. Het is helaas ondertussen al weer wat jaartjes geleden, dat Phildar z'n laatste tijdschrift uitbracht met leuke haak patronen.

Dit hesje heb ik gemaakt met Petra van DMC, een prachtig dun katoen en voor de glimmende randjes heb ik Sunset van Phildar.
Dit was zo'n project waar ik al even geleden aan begonnen was en dat toen een tijdje bleef liggen. Het voordeel is, dat als je het dan weer oppakt, het ook zo klaar is.






Posted by Picasa

zondag 6 maart 2011

gehaakte bloemetjes

De allerleukste kado's vind ik degene die zelf gemaakt zijn. Iets wat met liefde en aandacht is gemaakt, zegt mij veel meer dan de prijs.
Zo hebben we vandaag een jarige buurvrouw. Ik heb een pakje wierook voor haar gekocht en een paar bloemetjes gehaakt. Ziet er toch helemaal leuk uit.

Ook is mijn liefje jarig vandaag, 35 jaar alweer. Gisteren hebben Noa en Mika hun eigen schilderij op canvas voor hem gemaakt en ingepakt in zelf getekend inpakpapier. Ook hadden we een paar kado's gekocht en zo hebben we hem vanmorgen wakker gemaakt.
Vanmiddag geven we een groot feest, want ook ik ben vorig weekend 35 geworden. Dus we hebben veel mensen uitgenodigd. In plaats van een kado vragen we iedereen een hapje of drankje mee te nemen. Het is altijd zo leuk wat een rijk buffet er dan ontstaat. En omdat iedereen alles zelf kan pakken, kunnen wij ook lekker genieten.

En dan ook nog zo'n HEERLIJK zonnetje erbij. Mijn dag kan nu al niet meer stuk!


donderdag 3 maart 2011

Ik voel de lente, jij ook?

Ik ruik het, ik voel het en zie het. De lente is in aantocht. Alhoewel het nog wel koud is, kan ik er niet meer onderuit.
Net als de bolletjes en plantjes die voorzichtig beginnen te ontluiken, voel ik datzelfde in mij. In dit seizoen voel ik des te meer dat wij als mensen toch nog steeds onderdeel van de natuur zijn. Wij bewegen net zo goed als alle planten en dieren mee met de seizoenen en hoe bewuster je dit ervaart, hoe meer je dit ook kunt gaan gebruiken.
De lente is het moment om al je nieuwe ideeën neer te gaan zetten en vorm te gaan geven. Om datgene tot bloei te laten komen, wat jij nu wilt neerzetten.

Allemaal ideeën bruisen er in mij en ik voel de energie om hier voor te gaan.
HEERLIJK!

Hier een kleine preview van een project die ik aan het maken ben met NORO Kureyon. Van al die kleuren wordt je toch helemaal vrolijk. Zeker als het zonnetje zo lekker je huisje in schijnt.